Steel Security logo
26614 00256 info@steelsecurity.gr
αποκλειστικοί αντιπρόσωποι
26614 00256
Κέρκυρα Ιόνια Νησιά

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε δίπλα σας από το 2003

Εμπειρία

Στην Steel Security η πολυετής επαγγελματική μας ενασχόληση στον κλάδο των Συστημάτων Ασφαλείας, είναι ένας παράγοντας που μας καθιστά μια εταιρεία με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.

Τεχνογνωσία

Στην Steel Security η εκπαίδευση των τεχνικών μας είναι συνεχής και αδιάκοπη καθώς λατρεύουμε να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά!

Εχεμύθεια

Η ασφάλεια ανθρώπων που αγαπάτε αλλά των περουσιακών σας στοιχείων είναι λεπτό ζήτημα και στην Steel Security το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό.

STEEL SECURITY

Συναγερμοί & Συστήματα Ασφαλείας στην Κέρκυρα

Η STEEL SECURITY είναι μια σύγχρονη εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στο χώρο των Συστημάτων Ασφαλείας, με συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με συνέπεια και επαγγελματισμό ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες & δίνοντας έμφαση στην εξέλιξη των Συστημάτων Ασφαλείας και Αυτοματισμού.

Παρέχουμε λύσεις για οποιαδήποτε μορφή ασφάλειας σε Συναγερμούς Οικιών και Καταστημάτων, Κάμερες Παρακολούθησης, Αντικλεπτικά Συστήματα, Πυρανίχνευση, Access Control και Αυτοματισμούς για καταγραφή και μετάδοση εικόνας στο χώρο σας με απομακρυσμένο έλεγχο καθώς και έλεγχο αυτοματισμών αυλόπορτας με μεγάλη γκάμα σε μοτέρ και τηλεχειρισμούς νέας γενιάς.

Όλα αυτά με σύγχρονη διαχείριση μέσω έξυπνων εφαρμογών (applications) για αμεσότητα και ευκολία στην χρήση.

Η άμεση τεχνική υποστήριξη μας και τα Σύγχρονα Συστήματα Ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σας υπόσχονται σωστή προστασία χωρίς προβλήματα.

Με την πιστοποίηση του Ελληνικού Κράτους

H Steel Security είναι εγκεκριμένη εταιρεία Ι.Ε.Π.Υ.Ε.Α από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.
Η εταιρία μας κατέχει άδεια με αρ. 3015/39/60/942-κα από το υπουργείο προστασίας του πολίτη.
Δεν μπαίνει ο οποιοσδήποτε τεχνικός στο χώρο σας που απλά συστήνεται ώς Ηλεκτρονικός !

Άμεση υποστήριξη από το πρώτο λεπτό

Εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό σας παρέχει άμεση υποστήριξη, οποιαδήποτε στιγμή. Είμαστε πάντα δίπλα σας!  Χρησιμοποιούμε σύγχρονα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας κατασκευασμένα στα πιο αξιόπιστα εργοστάσια της Ευρώπης, του Καναδά και των Η.Π.Α.

Μελέτη και εκτίμηση

Στην Steel Security γίνεται πάντα λεπτομερής μελέτη του χώρου σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το καταλληλότερο σύστημα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Η Steel Security σας εγγυάται υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, με Ενσύρματα και Ασύρματα Συστήματα Ασφαλείας .

Πελατολόγιο

Στο πελατολόγιό μας ανήκουν δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες, ιδιώτες και επαγγελματίες του νομού Κερκύρας και όχι μόνο, οι οποίοι μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια για την ασφάλεια της περιουσίας τους. Ρωτήστε για μας!

Συμφέρουσες λύσεις για επιχειρήσεις και ιδιώτες

Η Steel Security σας προσφέρει τις υπηρεσίες της στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων που χρησιμοποιούνται σας εξοικονομεί χρήματα κρατώντας τα μέλη της οικογένειά σας ασφαλή! Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας για το  ποιον θα επιλέξετε για την μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος ασφαλείας σας καθώς υπάρχουν πολλοί «τεχνικοί» που αναλαμβάνουν χωρίς να είναι καταρτισμένοι καταλλήλως και χωρίς να διαθέτουν την σχετική άδεια. Είμαστε στη διάθεση σας για την καλύτερη επιλογή σχετικά  με τα συστήματα ασφαλείας.

Πιστοποιημένοι συνεργάτες

Στην  Steel Security είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες των Συστημάτων Ασφαλείας  Paradox ,Cubitech

και του Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού Atlas 

Paradox Cubitech Logos

Αποτέλεσμα εικόνας για logo atlas security

Μην διστάσετε για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το σύστημα Ασφαλείας  που θέλετε να τοποθετήσετε ή με το σύστημα Ασφαλείας  που έχετε ήδη και χρειάζεστε υποστήριξη. Για την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, το τεχνικό μας τμήμα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο τις καθημερινές καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τους πελάτες, με πρωταρχικές αξίες τη συνέπεια, την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό.

Γιατί να μας επιλέξετε

Πιστοποιημένοι από το Ελληνικό κράτος

H Steel Security είναι εγκεκριμένη εταιρεία από το υπουργείο προστασίας του πολίτη με άδεια λειτουργίας ιδιωτικής επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Άμεση υποστήριξη 24/7

Το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό σας παρέχει άμεση υποστήριξη, οποιαδήποτε στιγμή.

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Αιχμή της τεχνολογίας

Στην Steel Security χρησιμοποιούμε Σύγχρονα Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας κατασκευασμένα στα πιο αξιόπιστα εργοστάσια της Ευρώπης, του Καναδά και των Η.Π.Α.

Λεπτομερής και υπεύθυνη μελέτη

Στην Steel Security γίνεται πάντα λεπτομερής μελέτη του χώρου σας, προκειμένου να σας προτείνουμε το καταλληλότερο σύστημα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Αξιόπιστα ασύρματα συστήματα ασφαλείας

Η Steel Security σας εγγυάται υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, σε Ενσύρματα και Ασύρματα Συστήματα Ασφαλείας.

Έτσι μένετε πάντα συνδεδεμένοι!

Συμφέρουσες λύσεις

Η Steel Security σας προσφέρει τις υπηρεσίες της στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Η άριστη σχέση ποιότητας –τιμής των προϊόντων που χρησιμοποιούνται σας εξοικονομεί χρήματα κρατώντας τα μέλη της οικογένειά σας ασφαλή!

Μας Εμπιστευονται

Στο πελατολόγιό μας ανήκουν δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες, ιδιώτες και επαγγελματίες του νομού Κερκύρας και όχι μόνο, οι οποίοι μας εμπιστεύονται την ασφάλεια της περιουσίας τους. Ρωτήστε για μας!

Ακούστε το Διαφημιστικό μας Σποτ
Αθανασίου Πολίτη ΚΚ 28, Κέρκυρα 49132
T. 26614 00256 M. 6944 717 080 E. info@steelsecurity.gr
Copyright © 2024 Steel Security - Τσαποκύριακας Σπύρος
Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας go creations